Wie zijn onze
boekhoudprofs

Wij als boekhoudprofs hebben passie voor financiën en IT. Ondanks dat we veelal digitaal werken zorgen we toch voor persoonlijke begeleiding en contact!

In het kort

 

Wie zijn we?

Wij zijn een informeel administratiekantoor in Berlicum die klaarstaat om het MKB zo goed mogelijk te ontzorgen en begeleiden in hun administratieve verplichtingen en financiële informatiebehoefte. Door het gebruik van hoogwaardige boekhoudkundige kennis en slimme automatisering bieden we daarom kwaliteit tegen eerlijke prijzen.

 

Onze boekhoudprofs werken ook regelmatig buiten de deur als consultant bij MKB bedrijven die zelf hun administratie verzorgen. Bij deze bedrijven houden wij toezicht op de administratieve verwerking en processen en creëren we geautomatiseerd de financiële informatiebehoefte van de ondernemer vanuit het financieel systeem. Onze consultants zijn op hun best wanneer het bedrijf werkt met de software van Exact: Exact Online (Handel), Exact Globe en BoekhoudGemak / Multivers.

Onze boekhoudprofs

Erwin Schouten

Eigenaar

 

 

Yannick Santegoeds

Relatiebeheerder / Adviseur / Controller

 

 

Jimmy Wijkmans

Relatiebeheerder / Adviseur / Aangifte medewerker

 

 

John de Mol

Administrateur

 

 

Pieter Damen

Administrateur / Supply Chain 

 

 

Ellen de Mol

Salarisadministrateur

 

 

Noor Davies

Assistent-accountant / Ondernemersadviseur 

 

 

Inge Boeijen

 Administrateur

 

 

Jesper van Boxtel

Administrateur 

 

 

Arjan Vos

 Relatiebeheerder / Adviseur / Consultant

 

 

Wendy Kennis

Business consultant 

 

 

Onze klanten

Ik ben al een aantal jaren klant bij Boekhoudprofs en ben erg over ze te spreken. Altijd snelle reactie op vragen, goed bereikbaar en altijd een fijn en persoonlijke afhandeling van zaken. Erwin is al jaren mijn vaste aanspreekpunt en hij weet dus ook hoe mijn bedrijf in elkaar zit. Het is fijn om al de jaren dezelfde contactpersoon te hebben, dit geeft vertrouwen. Meedenkend in zaken die ik anders of beter zou kunnen doen en jaarlijks een gesprek om de jaarcijfers door te nemen en uitleg te geven. Ik zou iedereen Boekhoudprofs aanbevelen. 

E. van der Scheer – Van der Scheer Project en Interim Management

Ieder doet waar die goed in is, en als ik dan toch de boekhouding ga zitten doen, komt het gewoon niet goed! Dat is waarom ik al jaren een boekhouder heb. Maar de ene boekhouder is de andere niet, wat ben ik toch blij dat ik deze Profs heb leren kennen zeg! Niet alleen rapportages en dat soort dingen, maar ze zijn met me in contact, korte lijntjes en niet eens per jaar een berg met vragen waar niet overheen te kijken is. Dat houd me ook nog eens scherp op mijn eigen cijfers. Top, ik ben zeer tevreden!

Francien van Broekhoven – De Groene Zuster

Door wijzigingen in mijn bedrijfsactiviteiten ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe boekhouder en bij Boekhoudprofs uitgekomen. Ik had na een gesprek met Erwin direct een goed gevoel en heb nog geen moment spijt van gehad van de overstap! De samenwerking is erg prettig en het contact persoonlijk. Op vragen krijg ik altijd snel en zeer uitgebreid antwoord. Boekhoudprofs is een professionele club die weten waar ze het over hebben. Dat brengen ze onder andere in de praktijk door regelmatig proactief te adviseren. Ik zou Boekhoudprofs absoluut aanraden!

Matthijs Olislagers – M. Olislagers Holding B.V.

Partners

Neem contact op

Wij zijn te vinden en te bereiken via de
onderstaande contactgegevens!

Hoogstraat 45a
5258 BA Berlicum
(0)416 – 23 57 00
info@boekhoudprofs.nl

      

Laten we kennismaken

Geïnteresseerd in onze dienstverlening? Laat je gegevens achter, zodat we vrijblijvend met elkaar een kopje koffie kunnen drinken!