Wat kun je van
ons verwachten?

Onze boekhoudprofs zorgen er voor dat jou boekhouding van A tot Z goed geregeld is, zodat jij als ondernemer je kunt focussen op het geen waar je echt goed in bent!

onze diensten

Wat kunnen we allemaal voor je doen?

Je kunt beter vragen, wat kunnen we niet doen voor je? De ervaring van onze boekhoudprofs reikt verder dan alleen de standaard aangiftes en rapportages. Zo verzorgen we bijvoorbeeld ook buitenlandse aangiftes omzetbelasting, koppelingen met diverse systemen, subsidie aanvragen en nog veel meer.

Voer je zelf de administratie en maak je gebruik van Unit4 (Multivers / Wholesale) of Exact (Online / Handel / Globe)? Laat een van onze consultants langskomen om te zorgen dat jou administratieve processen zo efficiënt en goed mogelijk verlopen. Of om even te sparren op niveau over diverse zaken, kan natuurlijk ook!

  • Boeken van je financiële administratie;
  • Verzorgen van je (fiscale) aangiftes, toeslagen en subsidies, zowel privé als zakelijk;
  • Het (real-time) inzicht geven in je cijfers;
  • Het opstellen van (tussentijdse) rapportages en jaarrekeningen;
  • Toezicht houden op je financiële situatie;
  • Gratis helpdesk voor antwoorden op je vragen en adviezen;

onze werkwijze

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer je de financiële administratie uitbesteed aan boekhoudprofs, heb je alleen nog maar de verantwoordelijkheid dat je minimaal één keer per maand digitaal je in- en verkoopfacturen en eventuele overige documentatie bij ons aanlevert. Dit kan heel eenvoudig digitaal via de mail, app of via een gebruiksvriendelijk platform op het internet.

Onze boekhoudprofs verwerken de aangeleverde informatie zo spoedig mogelijk en controleren of alles compleet is en voldoet aan de wet- en regelgeving. Hierdoor creëren we een correcte en up-to-date administratie waarbij je ten allen tijde inzicht hebt in je financiële situatie. Wanneer er ons zaken opvallen of voordelen te behalen zijn, zullen we uiteraard contact zoeken om dit persoonlijk met je te bespreken.

Naast de digitale werkwijze staan onze boekhoudprofs iedere dag voor je klaar om je ondernemers- en belastingvragen te beantwoorden, zonder dat hier onverwachts extra kosten aan verbonden zijn! Wij zijn namelijk van mening dat er geen drempel mag zijn voor onze klanten om ons te informeren of om een vraag te stellen. Hoe meer de klant ons verteld over zijn bedrijfssituatie of plannen, hoe pro-actiever onze boekhoudprofs zijn!

Neem contact op

Wij zijn te vinden en te bereiken via de
onderstaande contactgegevens!

Hoogstraat 45a
5258 BA Berlicum
(0)416 – 23 57 00
info@boekhoudprofs.nl

      

Laten we kennismaken

Geïnteresseerd in onze dienstverlening? Laat je gegevens achter, zodat we vrijblijvend met elkaar een kopje koffie kunnen drinken!