Assistent-accountant / Ondernemersadviseur

door | jul 6, 2023 | Uncategorized

Wil je direct verantwoordelijk zijn voor jouw eigen klantenportefeuille en écht het verschil maken voor je klanten? Dan is dit dé functie voor jou. Lees snel verder👇.

Boekhoudprofs is een jong, informeel en kleinschalig administratie- en consultancykantoor in Berlicum📍. Onze boekhoudprofs zorgen ervoor dat de boekhouding van diverse bedrijven van a tot z goed geregeld is. Wij hebben een enorme passie voor financiën en IT🧑‍💻. Jij ook?

Als Ondernemersadviseur/Assistent Accountant (24-40 uur) krijg je bij ons de vrijheid en verantwoordelijkheid om je klanten op jouw manier te begeleiden. Binnen jouw functie staat automatisering en optimalisatie centraal🙌. 

Je gaat zelfstandig aan de slag met de jaarrekeningen en fiscale aangiften van jouw klanten. En als je het leuk vindt, kun je ook bij klanten op locatie werken om de informatievoorziening en administratieve processen naar een hoger niveau te tillen. Top! 

Daarnaast ben jij het eerste aanspreekpunt voor je klanten en richt je nieuwe en bestaande administraties optimaal en efficiënt in. Jij laat de software zoveel mogelijk voor je werken🏆. De aangiften OB, IB en Vpb van jouw klanten, verzorg jij als de beste💪.

Naast een afwisselende functie krijg je een mooi salaris tussen de € 2500,- en € 4000,- o.b.v. 40 uur. We vinden een goede balans tussen werk en privé erg belangrijk. Zo mag je 1 dag per week thuiswerken en zijn we flexibel met de werktijden👍. Er is volop ruimte voor eigen initiatief. Zie jij manieren om je functie leuker, uitdagender of interessanter te maken? Deel je ideeën! Hier worden zaken vaak snel geregeld🤗.

Je krijgt 24 vakantiedagen met een opbouwregeling en een goede pensioenregeling. Functioneer je goed? Dan krijg je daarbovenop ook nog een eindejaarsbonus! We vinden het belangrijk dat je fit blijft💪. Daarom betalen wij mee aan jouw sportabonnement. Goed geregeld, toch🤩?

Ben je net zo enthousiast als wij? En heb jij affiniteit met cijfers? Spreek je daarnaast zowel Nederlands als Engels🗣️? Laat dan snel je gegevens achter. Wij komen graag met je in contact.

Mail je cv naar erwin@boekhoudprofs.nl of bel 0416-235 702 voor meer informatie. 

 

 

 

 

Neem contact op

Wij zijn te vinden en te bereiken via de
onderstaande contactgegevens!

Hoogstraat 45a
5258 BA Berlicum
(0)416 – 23 57 00
info@boekhoudprofs.nl

      

Laten we kennismaken

Geïnteresseerd in onze dienstverlening? Laat je gegevens achter, zodat we vrijblijvend met elkaar een kopje koffie kunnen drinken!