Administratief medewerker

door | dec 19, 2023 | Uncategorized

Hey cijferfanaat🧑‍💻, wil jij graag aan de slag met de boekhoudkundige administratie voor diverse bedrijven? Liever geen werk op de automatische piloot, maar juist streven naar kwaliteit? Lees dan snel verder.

Boekhoudprofs is een jong, informeel en kleinschalig administratie- en consultancykantoor in Berlicum📍. Onze boekhoudprofs zorgen ervoor dat de boekhouding van diverse bedrijven van a tot z goed geregeld is. Wij hebben een enorme passie voor financiën en IT. Jij ook?

Als Administratief Medewerker (24-40 uur) ben je verantwoordelijk voor het verwerken van de administratie van diverse klanten en MKB-ondernemers. Een hele leuke afwisselende functie😁. Jij gaat aan de slag met onder andere facturen en bank inboeken, btw- en investeringsvraagstukken en administratieve optimalisaties💪.

Je komt terecht in een jong en enthousiast team dat bestaat uit acht gedreven collega’s. Wij zijn dagelijks bezig om klanten te ontzorgen en te begeleiden. Jij bent een perfecte aanvulling, want succes maken we samen🤝!

Naast een afwisselende functie krijg je een mooi salaris tussen de € 2500,- en € 3500,- o.b.v. 40 uur. We vinden een goede balans tussen werk en privé erg belangrijk en denken graag met je mee. Je mag 1 dag per week thuiswerken en we zijn flexibel met de werktijden👍. Er is volop ruimte voor eigen initiatief en het delen van jouw ideeën. Hier krijg je de kans om jouw talenten te benutten🤩!

Ook krijg je 24 vakantiedagen met een opbouwregeling, een goede pensioenregeling en een eindejaarsbonus bij goed functioneren. Dat gaat jou zeker lukken😉! Sport je graag naast je werk? Dan betalen wij mee aan jouw sportabonnement. Goed geregeld, toch?

Ben je net zo enthousiast als wij? En heb je ervaring in een vergelijkbare rol of in het bezit van een afgeronde mbo-opleiding🧑‍🎓? Laat dan snel je gegevens achter. Wij komen graag met je in contact.

Mail je cv naar erwin@boekhoudprofs.nl of bel 0416-235 702 voor meer informatie. 

 

 

 

 

Neem contact op

Wij zijn te vinden en te bereiken via de
onderstaande contactgegevens!

Hoogstraat 45a
5258 BA Berlicum
(0)416 – 23 57 00
info@boekhoudprofs.nl

      

Laten we kennismaken

Geïnteresseerd in onze dienstverlening? Laat je gegevens achter, zodat we vrijblijvend met elkaar een kopje koffie kunnen drinken!