We gaan verhuizen!

 

Na 3,5 jaar met veel plezier gevestigd te zijn in Waalwijk hebben we de stap genomen om te gaan verhuizen. Samen met onze partner ‘Salaris voor jou’ gaan we ons per 30 augustus vestigen in het mooie en kleine Berlicum aan de Hoogstraat 45A. Ook wel ‘Balkum’ genoemd voor de Brabanders onder ons. Onze nieuwe locatie biedt ons meer ruimte om onze dienstverlening verder te verbeteren en uit te breiden. Daarnaast is ook deze locatie zeer goed te bereiken door de directe uitvalswegen op steenworp afstand zoals de A2 en de A59. Mocht de afstand voor jou een probleem zijn, onze boekhoudprofs blijven ook altijd bereid om naar jou toe te komen!

Helaas, wegens de corona en de vertraging in de verbouwing, hebben we nog geen opening kunnen plannen. Zodra dit mogelijk is, nodigen we je graag uit om een kijkje te komen nemen, onder het genot van een drankje en een versnapering. Hierover later meer!

Neem contact op

Wij zijn te vinden en te bereiken via de
onderstaande contactgegevens!

Hoogstraat 45a
5258 BA Berlicum
(0)416 – 23 57 00
info@boekhoudprofs.nl

      

Laten we kennismaken

Geïnteresseerd in onze dienstverlening? Laat je gegevens achter, zodat we vrijblijvend met elkaar een kopje koffie kunnen drinken!