We’re hiring!

We zijn op zoek naar een Ondernemersadviseur / Assistent accountant! Kom jij ons team versterken?

Wat ga je doen?

Als Ondernemersadviseur / Assistent Accountant krijg je de vrijheid en verantwoordelijkheid om je klanten op jouw manier te begeleiden. Binnen de functies staat automatisering en optimalisatie centraal. Boekhoudprofs gebruikt de nieuwste software, zowel intern als met de klanten, om zo snel en efficiënt te werken.

Jij gaat zelfstandig aan de slag met de jaarrekeningen en fiscale aangiften van jouw klanten. En als je het leuk vindt, kun je ook bij klanten op locatie werken om de informatievoorziening en administratieve processen naar een hoger level te tillen. Jouw persoonlijke input is van onschatbare waarde als het gaat om het vormgeven van je eigen functie en het verbeteren van de dienstverlening.

  • Je wordt verantwoordelijk voor een groep klanten (ondernemers) waarvoor jij de jaarrekeningen en andere rapportages opstelt, waarbij je het ook prima vindt om zelf een stuk verwerking van de administratie op te pakken;
  • Je bent voor jouw klanten het eerste aanspreekpunt wanneer zij vragen hebben en beantwoordt deze snel, accuraat en in begrijpelijke taal;
  • Je richt nieuwe en bestaande administraties optimaal en efficiënt in en laat de software zoveel mogelijk voor je werken;
  • Je verzorgt voor jouw groep klanten de aangiften OB, IB en Vpb;
  • Je signaleert actief mogelijkheden om de klant beter van dienst te kunnen zijn en interne processen te verbeteren en bouwt samen met het team aan de ontwikkeling van de organisatie;
  • Als je manieren ziet om je functie leuker, uitdagender of interessanter te maken, hoef je alleen maar met je ideeën te komen en worden zaken vaak snel geregeld.
  • Je adviseert klanten wanneer er financiële / fiscale voordelen te behalen zijn.

Waaraan dien je te voldoen?

Wij zoeken een open, betrouwbaar en accuraat persoon. Je hebt het talent en bent gedreven om ondernemers te helpen bij het succes van hun bedrijf. Om goed tot je recht te komen in de functie Ondernemersadviseur / Assistent Accountant zou het fijn zijn als je kennis hebt opgedaan van de volledige financiële administratie. Een Hbo-diploma is gewenst, maar geen must. Heb jij ervaring in een vergelijkbare rol en ben je in bezit van een afgeronde Mbo-opleiding? Dan komen we ook graag met je in contact. Bij Boekhoudprofs gaat het uiteindelijk om jouw persoonlijkheid! Gezien het internationale karakter van de organisatie is het belangrijk dat je zowel de Nederlandse én Engelse taal goed beheerst. Heb je ervaring met de softwareprogramma’s van Exact (Exact online, Boekhoudgemak, Fiscaal Gemak, Audition/Rapportage Gemak)? Dan is dat een mooi pluspunt.

Wat bieden wij jou?

Je komt terecht in een jonge, ondernemende en snel ontwikkelende organisatie. Er heerst een gemoedelijke werksfeer waarin jij voldoende ruimte en steun krijgt om jezelf te ontwikkelen in de internationale financiële wereld. Deze functie biedt uitdaging en variatie, zowel in fulltime als parttime dienstverband. We streven naar een goede balans tussen werk en privé en denken graag met je mee. Er is volop ruimte voor eigen initiatief en het delen van jouw ideeën. Je krijgt de kans om je talenten te benutten, terwijl je samen met Boekhoudprofs werkt aan een duurzame relatie. Afhankelijk van jouw kennis en ervaring is het salaris tussen de €2.200,- tot €3.800,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast heb je recht op 24 vakantiedagen, een goede pensioenregeling en een reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer. Bij goed functioneren wordt er tevens een jaarlijkse bonus uitgekeerd.

Waar kom je te werken?

Boekhoudprofs is een jong, informeel en kleinschalig administratie- en consultancykantoor. Het team bestaat uit acht enthousiaste en gedreven collega’s die dagelijks bezig zijn om klanten te ontzorgen en begeleiden in hun administratieve verplichtingen. Daarnaast zien klanten Boekhoudprofs als kennisadviseur met betrekking tot het geven van fiscaal advies. Met passie voor het vak en de persoonlijke benadering zijn ze in staat gebleken om te bouwen aan een duurzame relatie. De laagdrempelige en dynamische bedrijfscultuur zorgen voor een fijne werksfeer. Wil je aan de slag bij dit jonge en ambitieuze kantoor? Dan is dit het moment om te solliciteren.

 

Deze vacature wordt exclusief behandeld door Bakker & Bosch HR Diensten. Bij vragen over de vacature kan je contact opnemen met Manon Reijnen, bereikbaar via telefoonnummer 088-555 09 09 of via m.reijnen@bakkerenbosch.nl.     


 

Neem contact op

Wij zijn te vinden en te bereiken via de
onderstaande contactgegevens!

Hoogstraat 45a
5258 BA Berlicum
(0)416 – 23 57 00
info@boekhoudprofs.nl

      

Laten we kennismaken

Geïnteresseerd in onze dienstverlening? Laat je gegevens achter, zodat we vrijblijvend met elkaar een kopje koffie kunnen drinken!